etusivu - tietoa meistä - hinnasto


1988 Sari Airo perusti yrityksen Ypäjän Satula- ja Valjaskorjaamo S. Airo.
1994 Yhtiömuoto muutettiin Ypäjän Satula- ja Valjaskorjaamo Ky:ksi.
2001 Sanna Tuomi tuli oppisopimusoppilaaksi satulakorjaamoon 
2002 Otettiin käyttöön aputoiminimi Ypäjän Satulasepät.
2003 Nimi lyheni Ypäjän Satulakorjaamo Ky:ksi ja toiseksi omistajaksi tuli Sanna Tuomi.
2003 Rinnakkaistoiminimeksi tuli Ypäjä Saddlery limited partnership
2013 Ypäjän Satulakorjaamo Ky täytti 25 vuotta!

Ypäjän Yrittäjät ry:n, Tampereen Käsityö- ja teollisuusyhdistys ry:n, Suomen Kotiteollisusliitto ry:n, Forssan Yrittäjänaiset ry:n, Forssan seudun Käsityö- ja teollisuusyhdistys ry:n ja Suomen Valjas- ja Satulasepät ry:n jäsen.

 

Team Satulasepät

e

Ehdoton ykkösharrastus kesällä on golf. Suomessa on tullut kierrettyä noin 80 eri kenttää ja ulkomailla 14. Kotikenttä on Ypäjällä oleva18 reikäinen Loimijoki golf.
Kuulumme lisäksi molemmat Ypäjän Lions Club Kateen.

t. Rissala
1985-2014

I palkinnon kantakirjatamma Rissala ehti olla Satulakorjaamon omistuksessa vuodesta 1989 asti aina 1.1.2014 asti jolloin jouduimme tämän hienon hevosen hyvästelemään. Se sai kaikkiaan kolme varsaa, josta keskimmäinen Muppet Naskali menehtyi vain parin viikon ikäisenä.


t. Alfa Naskali
1998-2011

Rissalan ensimmäinen varsa Alfa Naskali palkittiin kantakirjauksessa äitinsä tavoin I palkinnolla ja se saavutti hopeaa sekä suomenhevosten este- että kenttämestaruuksissa 2007 ratsastajinaan Janna Huhtanen (este) ja Soile Rautanen (nykyisin Alander) (kenttä).

t. Hopea Naskali
2004

Rissalan viimeisin varsa, kulomusta tamma "Hope" asustaa Maria Kankon hyvässä huomassa Anjalan Hevostilalla Ikaalisissa ja toivottavasti saa tulevaisuudessa liudan "pikkuhopeja" jatkamaan Rissalan sukua.